Toppmeny

Grupper på Facebook

Grupper

Grupper är ett sätt för folk att samlas runt ett gemensamt ämne. Alla som är medlemmar kan skriva inlägg och även lägga upp bilder.

Mer

Mer

På din profilsida hittar du de grupper du är medlem i menyn med namnet ”Mer”. I menyn under ”Mer” finner du de grupper du är medlem i. Här kan du också skapa grupper.

På startsidan i din Facebook i menyn till vänster finner du ”Grupper”. Genom att klicka på rubriken kommer du till gruppsidan. Där finner du listor på olika grupper som du hanterar och i vilka du är medlem.

Du kan söka efter grupper och du kan även se de grupper som dina vänner är med i och förstås de grupper du själv är med i.

Även om du inte gått med i en grupp så kan du läsa vad deltagarna har skrivit men för att själva kunna delta i diskussionen måste du bli medlem.

Hur du gör för att gå med i en grupp och skriva inlägg mm. är ganska självförklarande så jag går inte in djupare på det.

Grupper används på många sätt. Det kan gälla att vädra politiska åsikter eller bara vara med i en grupp om sin egen hemstad eller som hyllning till din favoritartist. Många skapar grupper för att skapa opinion eller markera sin ställning i en fråga t.ex. ”Gruppen för oss som vill stoppa våldet” och många av de senare grupperna är det sällan så mycket aktivitet i utan det är med som att skriva på en protestlista.

Tillbaka till översikten

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Design by: LP System

Translate »