Toppmeny

Fler funktioner på facebook

Fler funktioner

Den här sammanställningen med funktionerna är kortfattad och är mest till för att du ska känna till dem. De flesta är enkla att förstås sig på och nu är det upp till dig att utforska hur de fungerar!

Facebook utvecklas ständigt och det tillkommer nya saker och gamla förändras. Som användare måste man våga prova på saker och lära sig själv för att kunna utnyttja dem fullt ut.

Evenemang

Du kan bjuda in till olika evenemang via Facebook

Du kan bjuda in till olika evenemang via Facebook

Du kan bjuda till evenemang som din klubb planerar. Du kan själv bli inbjuden men också se evenemang som dina vänner är med på och se dina vänners födelsedagar.
Du hittar funktionen till vänster på startsidan.

Chatt

Allra längs ner till höger hittar du chatten. Med den kan du skicka meddelanden och kommunicera i realtid. Du kan skicka filer och starta videosamtal med dina vänner.Ikonen för att starta ett videosamtal finner du till höger om namnet på din vän.

Reklam

Till höger på din startsida visas olika funktioner. Här kommer olika förslag upp från Facebook där du föreslås medlemskap i grupper, förslag på nya vänner och reklam om olika produkter

Flera saker

Som användare av Facebook kommer du säkert själv att upptäcka fler saker som finns att göra. Tveka inte att testa dig fram. Det är så man lär sig!

Annars surfar du vidare till deras webbplats (länken öppnas i ett nytt fönster):

www.facebook.com

LYCKA TILL MED FACEBOOK!

Tillbaka till översikten

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Design by: LP System

Translate »